Camilla Dalby vil fortsætte i Balkan-klub

Fortsætter Camilla Dalby i den montenegrinske storklub Buducnost efter denne sæson?

Selv er venstrehåndsskytten ikke i tvivl.

- Det er en super spændende udfordring. Står det til mig, vil jeg også gerne spille i klubben også i den kommende sæson, siger Camilla Dalby til bt.dks udsendte på lørdagens pressemøde i den danske VM-lejr i Serbiens hovedstad Beograd.

Endnu har Camilla Dalby dog intet hørt fra ledelsen i Buducnost.

- Hvis ikke de ønsker at beholde mig en sæson mere, skal de meddele det inden 31. december. Indtil videre har de ikke givet lyd fra sig. Så mon ikke det ender med, at jeg bliver, siger Camilla Dalby.

Hun blev inden Danmarks VM-kvartfinale mod Tyskland hentet ind i truppen som reserve for sygdomsramte Pernille Holst Holmsgaard.

- Det var dejligt at blive tilkaldt. Men det har ikke været helt let at komme ind på holdet. De andre havde jo flere uger været samlet, mens jeg alene havde holdt formen vedlige i Randers. Jeg skulle lige finde timingen i sammenspillet med landsholdkammeraterne igen, siger Camilla Dalby.

Hvad angår dansk kvindehåndbold synes hun, at fremtiden tegner lys.

- Vi er i øjeblikket blandt de otte bedste hold i verden. Vi besejrer hinanden på kryds og tværs. Nu skal vi spille bronzekamp. Men om vi ved VM på hjemmebane om to år kan levere et lige så godt resultat, ved jeg af gode grunde ikke. Jeg vælger at forholde mig til nuet, og synes, at vores vinderchance mod Polen i morgen ser fornuftige ud, siger Camilla Dalby.

Danmark og Polen har mødt hinanden 44 gange. I disse står Danmark noteret for 28 sejre, mens Polen kun har vundet 11 gange. Fem kampe er endt uafgjort.

Man skal helt tilbage til 1992 for at finde den seneste polske sejr.

Læs også: