Camilla Dalby: Tyskland har en 'mande-målmand'

Camilla Dalby er tjekket ind i VM-lejren med vigtig viden om Tysklands to store profiler

Og landstræner Jan Pytlick har vinderrecepten til onsdagens VM-kvartfinale klar. Men...

- Det er super, at vi står her efter sejren over Montenegros europamestre, sagde han med et smil og tilføjede:

- Men nu har jeg set et par af tyskernes VM-kampe på DVD, og jeg må sige, at deres styrke overrasker mig. Der venter os en svær kamp. De er et par procenter bedre end Montenegro.

Han forventer en kamp, hvor Danmark vil blive udfordret på skud fra distancen fra blandt andre VM-topscorer Susann Müller.

Jan Pytlick afviste, at hans beslutning om at indkalde Camilla Dalby skaber uro i spillertruppen.

- Det er en del af dét at være landsholdsspiller, at man er under pres. Spillerne skal lære at tackle situationer som denne. Når Danmark er VM-værter om to år, bliver presset endnu større, sagde den danske landstræner.

SE OGSÅ: 'Sladrehanken' afslører VM-pigernes hemmeligheder

Camilla Dalby glædede sig over, at hun var blevet tilkaldt.

- Jeg har de seneste par uger holdt formen ved lige med træning med Randers HHs 1. divisions-mænd og Randers HKs liga-kvinder. Desuden har jeg fulgt de træningsprogrammer, Pytlick og min klub (Buducnost, red.) har givet mig. Jeg synes, at min form er o.k., sagde Camilla Dalby, der kommer med insider-viden om to tyske profiler.

- Nu glæder jeg mig til at komme i kamp og håber, at jeg med min rutine og erfaring kan bidrage til et godt resultat.

Camilla Dalby har i Randers spillet sammen med Tysklands VM-topscorer Susann Müller.

- Vi spillede på hold med hinanden, da Randers HK blev danske mestre. Hun er en god pige og har spillet fremragende her i Serbien. Det er helt bestemt én, vi skal have stor respekt for, sagde Camilla Dalby, der også advarede mod Tysklands målvogter Clara Woltering.

- Hun er en rigtig ’mande-målmand’. Hun smider sig efter alt. Det er vigtigt, at vi skyder klogt på hende, sagde Camilla Dalby.

Læs også: