*


KØB PLUS!

Burgaard stopper i Tvis Holstebro

Landsholdsspilleren Louise Burgaard stopper i Team Tvis Holstebro til sommer efter to sæsoner i klubben, det forklarer klubbens direktør.

Der har længe været rygter om Louise Burgaards fremtid efter flotte præstationer i Team Tvis Holstebro og efter en flot EM i Serbien. Viborg HK og montenegrinske Buducnost har været meldt interesseret, men indtil videre har hovedpersonen selv holdt kortene tæt til kroppen. 

 

Nu melder Team Tvis Holstebros direktør Jacob Jørgensen ud, at profilen ikke fortsætter i klubben.

 

- Louise Burgaard fortsætter ikke i Team Tvis Holstebro efter sæsonen. Det ved vi nu, forklarer Jacob Jørgensen til HBOLD.dk.

 

Team Tvis Holstebro har i de sidste uger kæmpet for at finde midler til at fortsætte driften af deres herre- og damehold, hvilket klubben tidligere i dag har meldt ud er lykkedes. 

 

Louise Burgaard forklarede til HBOLD.dk efter gårsdagens sejr over Randers HK, at hun vil vente med at tage beslutningen om fremtiden, indtil Team Tvis Holstebro havde fundet ud af, om klubben kunne fortsætte driften af dameholdet. Men nu melder Team Tvis Holstebros direktør altså ud, at landsholdsprofilen stopper i klubben.

 

Det vides endnu ikke, hvor landsholdsspilleren fortsætter sin karriere, men en godt bud er Viborg HK, hvor klubbens direktør Peter Cassøe tidligere har meldt ud, at klubben er i kontakt med bagspilleren. 

 

Louise Burgaard startede sin karriere i Vinding SF, før hun tog til Fredericia HK i 2006. Derfra gik turen til Team Tvis Holstebro i 2011, hvor hun altså stopper efter sæsonen.