Boom. Louise Burgaard satte et solidt aftryk, da hun lørdag var tilbage på sin gamle hjemmebane.

Denne gang havde hun en FC Midtjylland-trøje på, og backen havde en stor andel i 23-19-sejren.

I alt scorede hun seks mål, blev topscorer – og vandt altså. Hvilket hjalp på det efterfølgende humør.

»Det var fedt, sådan som resultatet ser ud. Ellers havde det nok ikke været så ’nice’,« sagde Louise Burgaard efter kampen til TV 2.

Hun havde dog ikke de store følelser involveret i at spille mod sin tidligere klub, hvor hun var fra 2013 frem til skiftet i sommer.

»Det er jo et rimeligt nyt hold, så det var med følelserne lagt rimeligt langt væk,« sagde Louise Burgaard, der allerede på forhånd havde gjort et målsøgende hjemmearbejde:

»Jeg så noget video i går inden, hvor vi blev enige om, at jeg skulle holde noget afstand og skyde. Det virkede ret godt,« vurderede Louise Burgaard.

Det var en kamp, hvor det danske mesterhold havde fint styr på kampen igennem alle 60 minutter. Og ikke mindst i første halvleg, hvor føringen var på 14-7.

Viborg-målmand Rikke Poulsen erkendte efter kampen, at holdet simpelthen startede for sent med at spille håndbold.

»Det var kanondårligt i første halvleg, men vi får vendt det i anden halvleg, hvor vi bare spiller derude af. Jeg synes ikke rigtigt, at vi gør, hvad vi kan i første halvleg. Det laver vi om på i anden halvleg: Vi får tacklet, og så løber vi bare med alt, hvad vi har. Men når vi spiller 30 minutter uden at gøre de ting, vi kan, så er det vel fair nok, at de vinder,« sagde Rikke Poulsen til TV 2.

Med sejren har FC Midtjylland otte point lige som SK Aarhus og Team Esbjerg, hvilket kun er et mindre end topholdet Randers HK. Viborg har kun tre point i den anden ende af Boxer Dameligaen.