Randers var foran i store dele af kampen, men BSV vendte slaget i anden halvleg og tog en kneben sejr.

Silkeborg. Med kun fire point ligger Randers HH absolut sidst i herrernes håndboldliga, 888 Ligaen, men det forhindrede ikke kronjyderne i at presse Bjerringbro-Silkeborg til det yderste lørdag middag.

BSV vandt godt nok med 31-28, men de danske mestre var i store problemer på vej mod den ventede sejr.

Kort inde i anden halvleg var gæsterne foran med fem mål og lignede et hold på vej mod en choksejr.

Men bagud 14-19 kom BSV pludselig ind i kampen. Peter Bredsdorff-Larsens mænd scorede otte gange på syv minutter, uden at Randers svarede igen, og så var stillingen vendt på hovedet med BSV-føring på 22-19.

Kampen så ud til at være afgjort, da hjemmeholdet kort efter havde øget til 24-20, men Randers blev ved med at hænge på og fik flere gange reduceret BSV-forspringet til et enkelt mål.

Spændingen var intakt tre minutter før tid, da Randers kom på 28-29, men tættere på kom de undertippede gæster heller ikke.

Kristian Ørsted og Johan Hansen afgjorde sagerne med to scoringer i slutasen.

Med sejren stryger BSV forbi Aalborg i tabeltoppen og lægger sig på førstepladsen. Randers bliver stående på fire point på sidstepladsen.