Danmark vandt torsdag aften for anden gang ved VM i Qatar, da Rusland blev besejret med 31-28. Præstationen fra især to spillere var så god, at de fik 12 på karakterskalaen.

G. Gudmundsson
Fik sat sit forsvar rigtig godt op efter et par svage defensive indsatser og viste sine kvaliteter.
10

Niklas Landin
Skulle lige i gang, men så fik Landin også vist, hvorfor mange regner ham som verdens bedste målmand.
7

Jannick Green
Kunne ikke holde russerne ude af kampen, da han fik chancen midt i anden halvleg.
4

Mads Christiansen
En jævn kamp for Christiansen efter superpræstationen mod Tyskland.
7

Casper Mortensen
Spillede hele anden halvleg efter dansk opvisning inden pausen, og var ikke så synlig.
7

Anders Eggert
Hvilede sig efter en godkendt halvleg, hvor Eggert udmærkede sig med en overlegen straffescoring
7

Rasmus Lauge
Nærmer sig topformen med sin store gennembrudskraft og vilje til at skabe offensivt pres.
12

Bo Spellerberg
Ind for at afhjælpe Mikkel Hansen, da mandsopdækningen gik ind - imponerede ikke.
02

Jesper Nøddesbo
Blev Gudmundssons reaktion på Henrk Tofts fæle afbrænder - og spillede aldeles forrygende.
12

Lasse Svan
Det nye førstevalg på højrefløjen spillede en sikker kamp og scorede på tre af sine fire chancer.
7

Hans Lindberg
Har klaget over for lidt at arbejde med, og den klagesang kan han roligt synge videre på.
7

René Toft Hansen
Stærk forsvarskamp, hvor han fik lov til virkelig at gå til den for en gangs skyld - og så var han klasse.
10

Henrik Møllgaard
Kom meget sent ind for at dække op og lukke kampen ned.
UB

K. Søndergaard
En dag med masser af postyr så ud til at have sat sig en anelse i Søndergaard, der forsøgte uden at lykkes.
00

Henrik Toft Hansen
Wow, en håbløs skruebold i første halvleg, men i forsvaret var han god sammen med brormand.
7

Mikkel Hansen
Brændte for meget, og det trækker ned, selvom han igen strøede sukkerballer rundt i perioder.