Ribe-Esbjergs håndboldherrer var helt suveræne søndag eftermiddag og vandt 30-19, da Bjerringbro-Silkeborg lagde vejen forbi i Herre Håndbold Ligaen.

Det er ikke små navne, der er på lønningslisten i Bjerringbro-Silkeborg med spillere som Kristian Kjelling, Michael V. Knudsen og Mads Chistiansen, der har Peter Bredsdorff-Larsen som cheftræner. Men det var Ribe-Esbjerg fuldstændig ligeglade med søndag eftermiddag.

De to hold fulgtes ad til 4-4, men derefter var det ikke meget, de så til hinanden stillingsmæssigt, og Ribe-Esbjerg kunne fortjent gå til pause foran 16-10.

Halvlegen ændrede ikke det store, og Ribe-Esbjerg gjorde det hurtigt til 20-10, og så var den kamp lukket. Hjemmeholdets Matias Helt Jepsen bidrog flot til sejren og blev topscorer med otte mål. Om dominansen fra Ribe-Esbjerg skyldtes, at deres træner Claus Uhrenholdt i sidste sæson var i netop Bjerringbro-Silkeborg skal være usagt.

Ribe-Esbjerg går med den overraskende sejr forbi Bjerringbro-Silkeborg i stillingen, hvor de har fem point for fire kampe, mens storsatsende Bjerringbro-Silkeborg ligger med fire point efter to sejre og to nederlag.

Andetsteds i Herre Håndbold Ligaen snuppede Lemvig begge point mod Skanderborg efter en 33-30 sejr på hjemmebane.

Odder var også tæt på at tage deres første point, da de i en meget tæt kamp mod Midtjylland blot tabte med 27-28. Med sejren fortsætter midtjyderne deres flotte stime, hvor de blot har tabt en enkelt kamp af sæsonens første fire. I søndagens sidste kamp løb Aarhus med sejren mod Holstebro. 25-26 endte den kamp.