KØB PLUS!

BSV vil ikke snakke om Lauge

Det har længe været en kendt sag, at storklubben THW Kiel har set sig varm på landsholdsspilleren Rasmus Lauge.

Torsdag meldte THW Kiels sportschef så til DR, at klubben ligger i forhandlinger med Bjerringbro-Silkeborg om et Lauge-skifte allerede til sommer, selvom bagspilleren har kontrakt med jyderne indtil sæsonudløb i 2014.

Mens THW Kiel ikke lægger skjul på forhandlingssituationen omkring Rasmus Lauge, så har Bjerringbro-Silkeborg ikke den store lyst til at hverken be- eller afkræfte den tyske forbindelse.

- Vi har ingen kommentarer til noget, der handler om hverken spillere eller rygter, siger direktør Frank Lajer, der dog godt vil fortælle, at han er bevidst om, at der er interesse i flere af klubbens spillere.

- Jeg vil sige det sådan, at vi har fem unge, gode landsholdsspillere i vores trup, så det er ikke uvant for os, at der er interesse fra store klubber. I forhold til Rasmus vil jeg sige, at han har kontrakt indtil 2014, og det er det, vi forholder os til, siger Frank Lajer.

Rasmus Lauge og de øvrige BSVere får mulighed for at vise sig frem for Kiel eller andre interesserede klubber, når de på søndag spiller hjemme mod St. Petersburg HC i Champions League. Her kan jyderne med en sejr - og medvind i resultaterne i gruppens øvrige kampe - så godt som sikre sig billet til ottendedelsfinalerne i den fineste europæiske turnering.

Læs også: