Det blev en særdeles dramatisk affære, før BSV med et mål af Simon Kristiansen i næstsidste minut levede op til favoritværdigheden og sikrede sig de to ventede point.

Det lignede ellers en sikker hjemmesejr, da BSV i slutningen kom foran 28-21 og senere 30-25, men spillerne fra Sønderjyske nægtede at give op.
De scorede fem mål i træk til udligning, før BSV-spillerne igen fik passeret den store Rene Villadsen i Sønderjyskes mål til kampens resultat 31-30.

-De gjorde det, vi har oplevet i de tre sidste kampe, men jeg har alligevel rost spillerne. De har hentet 31 point og samtidig spillet med i Champions League. Vi kan holde nyår med sindsro og god luft nedad, sagde BSV-træner Carsten Albrektsen til MJA efter kampen.

Det er også lykkedes ham at få spillet den unge Theis Baagøe ind på holdet i dette efterår, og den store bagspiller brillerede mod Sønderjyske med fire scoringer.

Topscorer for ligaens nummer to var Henrik Toft Hansen og Gudmundur Olafssaon, der begge nettede fem gange. Islændingen spillede hele kampen i stedet for det normale førstevalg Dennis Kirkegaard, der sad på bænken, selv om han de seneste dage har holdt sengen med influenza.

Chris Jørgensen havde også ligget i sengen de seneste dage, men han kom ind midt i første halvleg, hvor det så en smule sort ud for BSV, der var bagud 7-11. Chris Jørgensen var foruden at dirigere spillet en sikker straffekastskytte. Fire gange stod han over for Rene Villadsen, og hver gang scorede han med stor sikkerhed.

Nu kan størsteparten af de to holds spillere holde en fortjent pause, men for Rasmus Lauge, Henrik Toft Hansen, Casper Ulrik Mortensen og målmand Jannick Green blver den dog ultrakort. De stiller her til middag i VM-træningslejren i Århus og får kun lige et par fridage omkring nytår til at fejre, at 2012 bliver til 2013. Ellers skal der trænes flittigt indtil afgangen til spanske Sevilla den 10. januar.