KØB PLUS!

BSV sejrede sig op på siden af KIF

Med en klar sejr på 29-23 over Århus Håndbold kom Bjerrinbro-Silkeborg (BSV) op på siden af KIF Kolding København i stillingen.

BSV vandt onsdag aften 29-23hjemme over Århus Håndbold, som ellers var ganske godt med i første halvleg.

Her førte de aarhusianske gæster på et tidspunkt med 13-10 - ikke mindst takket være godt målmands-spil af Jan "Tromle" Nielsen.

BSV kunne dog gå til pausen med en føring på et enkelt mål - 15-14, og i anden halvleg lagde hjemmeholdet ud som lyn og torden og vandt de første seks minutter med 4-0.

Det kom gæsterne sig aldrig rigtigt over, og derfor kunne BSV notere sig to point på kontoen, som betyder, at holdet nu er á point med det stjernebesatte førerhold KIF Kolding København, som dog har spillet en kamp færre.

- Vi får hurtigt opbygget et lille forspring i anden halvleg, og det er derfor, vi får løbet nogle gode kontra-løb midtvejs i anden halvleg, som er et af vores varemærker. Det var derfor, vi kunne trække fra, sagde BSVs Nicolai Ø. Nielsen efter kampen til TV3 Sport1.

En anden Nikolaj - med efternavnet Veje Rasmussen - var ærgerlig.

- Vi har haft en god stime, men vi vidste godt, det ville blive svært i dag. Vi får ikke trukket BSVs forsvar fra hinanden i anden halvleg. Der spiller de meget aggressivt, og det får vi aldrig løst, sagde Århus Håndbold-spilleren.

De nykårede pokalvindere ligger i skrivende stund på sjettepladsen og er dermed i god position til også at kvalificere sig til Herre Håndbold Ligaens mellemrunde, som otte ud af 14 hold får adgang til. Der er dog bonuspoint til de øverste hold.

Læs også: