Dramatik og rødt kort til landsholdskeeperen, da Bjerringbro-Silkeborg besejrede Aalborg i Kjellerup

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mændenes slutspil blev onsdag præget af dramatik i næstsidste spillerunde, da Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på hjemmebane i Arena Midt i Kjellerup besejrede Aalborg 25-23 i en uhyre tæt kamp, hvor der blev givet to røde kort.

Det ene tilfaldt BSVs landsholdskeeper Niklas Landin, da han 20 minutter før tid blev sendt i bad efter skubberi med Aalborgs Jan Lennartsson, der røg samme vej. På det tidspunkt førte BSV 15-13, men redningsprocenten i målet hos hjemmeholdet faldt drastisk, da Landins afløser, Jannick Green, kom på mål.

Kampens betydning var enorm for begge hold, da vinderen ville være klar til semifinalen. Og efter Niklas Landins røde kort så gæsterne ud til at trække det lange strå. Især da Aalborg kom foran 21-20, hvorefter BSVs Espen Lie blev udvist.

Men hjemmeholdet stod fast i modgangen, og desuden trådte BSVs tidligere landsholdsback Mads Ø. Nielsen i karakter med tre scoringer i de sidste ti minutter. Det var stærkt medvirkende til at sikre BSV sejren og en plads i semifinalen, selv om der endnu mangler én spillerunde i slutspillet.

Det står allerede nu fast, at BSV i semifinalerne skal møde Team Tvis Holstebro, efter at AG København rutinebesejrede Århus Håndbold 31-28 og sikrede førstepladsen i den anden slutspilspulje.

Hvem, det danske mesterhold møder i sin semifinale, afgøres på søndag, hvor Kolding IF efter storsejren på 28-16 over Viborg nu 'bare' skal vinde hjemme over Bjerringbro for at holde Aalborg bag sig i tabellen på reglen om bedste placering i grundspillet giver fordel ved pointlighed.