Når Jan Pytlicks piger senere onsdag aften løber på banen i Serbien til kvartfinale-opgøret mod Tyskland, ved de allerede, hvem modstanderen bliver i en eventuel semifinale.

Og der venter en svær opgave for danskerne, hvis de skulle være så heldige og dygtige at slå Tyskland.

Det bliver nemlig Brasilien, som Danmark kan møde i en semifinale. Danskerne mødte også Brasilien i den sidste af de indledende gruppekampe ved VM, hvor Danmark tabte med 23-18.

Brasilien vandt i et stort drama med to gange forlænget spilletid deres kvartfinale over Ungarn med 33-31.

Brasilien, med danske Morten Soubak på trænerbænken, lagde bedst ud i den ordinære spilletid, kom foran med 4-1 og var helt oppe at føre med fem mål i første halvleg. Ungarn kom dog tilbage og var kun nede med et enkelt mål ved pausen.

I anden halvleg kom ungarerne helt op og bragte sig endda foran. Brasilianerne fulgte dog med, og det var helt lige igennem halvlegen.

Ungarn var flere gange foran med to mål, men hver gang kom Brasilien tilbage, og den ordinære spilletid sluttede helt lige 26-26.

Dermed skulle de to hold ud i to gange fem minutter, som var præget af nerver hos begge mandskaber, der havde svært ved at score, og derfor skulle kampen ud i endnu to gange fem minutter.

Her trak Brasilien det længste strå og endte med at vinde kampen.

I den anden af de tidlige kvartfinaler leverede Polen noget af en overraskelse, da de slog Frankrig med 22-21 og er videre til semifinalen.