KØB PLUS!

Boldsen: Vi vil vinde EHF Cup

KIF Kolding København skal på langtur til Rusland i Europa Cup, mens Team Tvis får fransk modstand

I mændenes nye Europa Cup i håndbold er man nået til tredje runde i den nye EHF Cup, der er en sammenlægning af to tidligere cup-turneringer.

Her skal KIF Kolding København (KIF) og Team Tvis Holstebro forsøge at kvalificere sig til det efterfølgende gruppespil, der er en ny opfindelse i turneringen.

Og umiddelbart har KIF de bedste muligheder for at nå gruppespillet mod russiske Permskie Medvedi, mens Team Tvis skal op mod det franske hold, Saint-Raphael.

KIFs Joachim Boldsen er dog ikke i tvivl om, hvad kampene mod Permskie skal føre med sig.

- Jeg har ingen anelse om, hvem Permskie Medvedi er. Bare jeg vidste, hvor det lå, griner Boldsen, der dog ikke er i tvivl om, at KIF skal gå videre mod russerne.

- Jeg forventer en sportslig overkommelig modstander, som vi skal slå i begge kampe. De ligger nummer fem-seks i Rusland, og havde vi mødt Chekhovskie, som er det bedste russiske hold, skulle vi også have slået dem ude og hjemme, mener Boldsen.

Han er ikke i tvivl om, hvad der er målsætningen for det danske tophold i turneringen.

- Målet for vores Europa Cup deltagelse er helt klart at at vinde turneringen, og det ser også fornuftigt ud, synes jeg. Som jeg ser det, er det Rhein-Neckar Löwen, der er den farligste modstander. De er vel favorit til at vinde turneringen. Men jeg er overbevist om, at vi kan slå dem, og det er min opfattelse, at vinderen i turneringen skal findes mellem dem og os, siger Boldsen.

Kampene i 3. runde spilles i weekenden 24.-25. november med returkamp ugen efter. Begge danske hold lægger ud på hjemmebane.