Boldsen: Klogt at skåne Mikkel

Danmark skal kunne ordne både Qatar og Chile uden Mikkel Hansen, mener forsvarsklipen

Snakken om Mikkel Hansens skadede knæ har stået på i over to måneder nu. Han blev slet ikke benyttet i optaktskampene mod Argentina i november, spillede så siden et par kampe for sin klub Paris Handball og blev brugt i to af tre testkampe i Totalkredit Cup.

Han har selv meldt sig klar til VM, men alligevel mener Ulrik Wilbek og den danske lederstab omkring landsholdet, at Mikkel Hansen skal skånes i det hårde VM-program, hvor hold i medaljekampen kan nå op på at spille 10 hårde kampe på godt to uger.

Den beslutning bakker Joachim Boldsen fuldstændig op om.

- Jeg kender ikke omfanget af Mikkels skade, men hvis vurderingen fra den medicinske stab er, at der ikke er nogen grund til at belaste ham, så er det jo mod Qatar og Chile, at han ikke skal spille, siger TV2s ekspert.

- Helt ærligt, så skal de andre kunne klare det uden ham. Han er typen, der gerne vil spille alle kampe. Men han kommer jo ikke ud af form, fordi han sidder en enkelt kamp over. Det er fuldstændigt ligegyldigt.

Måske kan det oven i købet blive en fordel for Danmark, hvis Danmarks målkonge bliver rigtigt sulten.

- Vi kan jo håbe på, at han er så irriteret over, at han ikke kan spille, at han så er dobbelt så god mod Rusland. Så jeg synes, det er et rigtigt fornuftigt valg. Det ville jeg også have gjort, hvis jeg var træner, siger Boldsen.

- Ud med ham og lad ham sidde og hygge sig med sine øretelefoner på, og hvad han nu render rundt med af mærkelige ting. Han har nok også to-tre huer med, selv om det er 700 grader her i Sevilla, siger Joachim Boldsen drillende om Mikkels hang til mode og gadgets.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08