KØB PLUS!

Boldsen: Klogt at skåne Mikkel

Danmark skal kunne ordne både Qatar og Chile uden Mikkel Hansen, mener forsvarsklipen

Snakken om Mikkel Hansens skadede knæ har stået på i over to måneder nu. Han blev slet ikke benyttet i optaktskampene mod Argentina i november, spillede så siden et par kampe for sin klub Paris Handball og blev brugt i to af tre testkampe i Totalkredit Cup.

Han har selv meldt sig klar til VM, men alligevel mener Ulrik Wilbek og den danske lederstab omkring landsholdet, at Mikkel Hansen skal skånes i det hårde VM-program, hvor hold i medaljekampen kan nå op på at spille 10 hårde kampe på godt to uger.

Den beslutning bakker Joachim Boldsen fuldstændig op om.

- Jeg kender ikke omfanget af Mikkels skade, men hvis vurderingen fra den medicinske stab er, at der ikke er nogen grund til at belaste ham, så er det jo mod Qatar og Chile, at han ikke skal spille, siger TV2s ekspert.

- Helt ærligt, så skal de andre kunne klare det uden ham. Han er typen, der gerne vil spille alle kampe. Men han kommer jo ikke ud af form, fordi han sidder en enkelt kamp over. Det er fuldstændigt ligegyldigt.

Måske kan det oven i købet blive en fordel for Danmark, hvis Danmarks målkonge bliver rigtigt sulten.

- Vi kan jo håbe på, at han er så irriteret over, at han ikke kan spille, at han så er dobbelt så god mod Rusland. Så jeg synes, det er et rigtigt fornuftigt valg. Det ville jeg også have gjort, hvis jeg var træner, siger Boldsen.

- Ud med ham og lad ham sidde og hygge sig med sine øretelefoner på, og hvad han nu render rundt med af mærkelige ting. Han har nok også to-tre huer med, selv om det er 700 grader her i Sevilla, siger Joachim Boldsen drillende om Mikkels hang til mode og gadgets.