Bjerringbro-Silkeborg er tæt på at sikre bronzemedaljerne i herrernes håndboldliga, efter de vandt første kamp med 24-18 over Aalborg Håndbold.

De to tabende semfinalister i den danske herrehåndboldliga skulle torsdag aften prøve at sætte sig op til at spille om bronzen.

Det lykkedes bedst for hjemmeholdet Bjerringbro-Silkeborg, som allerede fra starten af kampen bragte sig foran med tre mål.

Efter en pauseføring på 10-8 viste Bjerringbro-Silkebrog i anden halvleg, at der for alvor var niveauforskel mellem de to hold.

Da der manglede otte minutter af kampen, førte hjemmeholdet med 23-14, og dermed lignede det nærmest en afgørelse på DM-bronzen.

Men Aalborg fik kæmpet sig tilbage i kampen med fire scoringer, da Bjerringbro-Silkborg holdt en scoringspause på syv minutter. Hjemmeholdet fik dog scoret en sidste gang til slutresultatet 24-18.

Returopgøret spilles på søndag i Aalborg klokken 15.