Argentina var dårlige offensivt i de første 30 minutter, og det blev dyrt mod Qatar ved VM i håndbold.

Qatars VM-sølvvindere hentede tirsdag den anden sejr ved VM i håndbold.

Qatar, der er med i Danmarks gruppe, vandt 21-17 over Argentina efter en pauseføring på de meget usædvanlige cifre 9-2.

Argentina var næsten 13 minutter om at score sit første mål i kampen, og det blev kun til yderligere et i første halvleg.

I anden halvleg kom argentinerne bedre med, men holdet var aldrig reelt i nærheden af at true modstanderne.

Qatar har fire point for tre kampe og ligger side om side med Sverige og Egypten, mens Danmark topper gruppe D med seks point.

Det hører med til historien, at Qatars sejre er hentet mod pointløse Bahrain og Argentina, og VM-sølvvinderne mangler at møde Sverige og Danmark.

I gruppe B måtte Slovenien indkassere det første pointtab ved VM, da holdet overraskende måtte nøjes med 28-28 mod Tunesien.

Slovenerne lavede dog et flot comeback i slutfasen, hvor holdet gik fra stillingen 23-28 til uafgjort. Den sidste scoring faldt fem sekunder før tid.

Tyskland vandt 38-24 over Saudi-Arabien og topper gruppe C med seks point for tre kampe, det samme som Kroatien.

I gruppe A hentede Polen sin første sejr ved VM, da det blev til en sejr på 26-25 over Japan, der er uden point.

Tidligere tirsdag vandt Norge 39-26 over Brasilien i gruppe A.

Sander Sagosen fra Aalborg Håndbold blev kampens topscorer med syv mål.

Norge har seks point for fire kampe og er nummer to i gruppen efter Frankrig.