KØB PLUS!

Anjas EM-råd: Sænk tempoet, piger!

Anja Andersen fulgte med fra tilskuerpladserne, da det danske EM-hold afviklede sit sidste træningspas før torsdagens dyst mod Frankrigs viceverdensmestre.

Der var fart over feltet, da det danske kviindelandshold i håndbold i aften afviklede sit sidste træningspas før torsdag aftens kamp ved EM-slutrunden i Serbien mod Frankrig.

Med playmaker-duoen Kristina Kristiansen og Lotte Grigel som indpiskere blev boldene fordelt i nærmest raketagtig tempo.

- Det er fint, at landsholdsspillerne giver den fuld gas. Men det kan altså også gå for hurtigt. Mod Sverige fungerede det perfekt de første tre kvarter. Men i det sidste kvarter synes jeg, at tempoet blev alt for højt. Og det kom til at koste sejren. Mit råd er derfor, at landstræneren (Jan Pytlick, red.) i perioder af kampene får spillerne til at sænke tempoet. Det vil nedsætte stress-niveauet væsentligt, siger Anja Andersen til sporten.dk 

Hun glæder sig til at følge Danmarks kamp mod Frankrig.

- Jeg synes, potentialet i spillerne på det det nuværende landshold er gigantisk. Så selvfølgelig har vi en chance for at vinde. Men det bliver svært. Franskmændene råder over en flok meget rutinerede spillere, siger Anja Andersen.

Samtlige danske spillere deltog i træningspasset.

Stine Jørgensen, der blev dansk topscorer med seks fuldtræffere mod Sverige, var dog på skånekost, fordi hun i samme kamp pådrog sig et såkaldt trælår. Derfor nøjedes hun med landsholdets fysioterapeut, Birte Andersen, som rådgiver, at gennemføre en række småøvelser.

Trods problemerne er Stine Jørgensen ifølge landstræner Jan Pytlick klar til kampen mod Frankrig.

Læs også: