KØB PLUS!

Andersson: Alle skal ofre sig

AG København skal i semifinalerne op imod KIF Kolding og samtidig er der opgaver i Champions Leagues Final4, træner Magnus Andersson forventer at spillerne er klar til at slide hårdt for succes.

- Der er seks kampe tilbage. De seks største kampe i hele sæsonen. Jeg forventer at alle spillere er klar til at ofre højre arm for at være med og for at vinde de kampe, fortæller cheftræner Magnus Andersson op til lørdagens semifinale mod KIF Kolding.

LÆS OGSÅ: Skal AGK have penge for at spille

 

To semifinaler, forhåbentlig to finaler og VELUX EHF Final4. Det er udsigten for AG Københavns spillere, som fortsat skal holde fast i evnen til at skille opgaverne ad og udelukkende fokusere på den næste udfordring.

 

- Vi har haft en ekstremt god evne til at træde i karakter i takt med at opgaverne er blevet sværere. Spillerne har været gode til at adskille opgaverne og det er i højeste grad nødvendigt lige nu, hvor der er rigtig mange ting på og uden for banen at forholde sig til.

 

- Lige nu kigger vi således udelukkende på KIF Kolding. Det er en opgave, vi går til som vi plejer: Fokus på eget spil og egne styrker, men med et øje på, hvad modstanderne kan rigtig godt og hvad de kan mindre godt.
 

- Vi spiller mod et fremgangsrigt hold, der har gjort det godt med deres 4-2 og 5-1 forsvar. Vi og dommerne kommer under et stort tilskuerpres, men det har vi prøvet så mange gange, at jeg ikke forventer, det får den store indvirkning.


- Jeg er så kedelig at jeg primært ser på vores eget spil: Defensiven, det hurtige kontraspil og tålmodigheden i det etablerede spil i forberedelserne. Under kampen skal vi finde det modsatte frem: Glæden ved at spille de største kampe, de afgørende opgør om trofæer og titler.


- Det er det vi er her for. Det er det, spillerne er her for. De største kampe, hvor alt er på spil. Kampen på lørdag bliver én af dem, vi skal nyde at spille. Gør vi det, vinder vi også, men det er i returkampen i Brøndby, det hele afgøres, slår cheftræneren fast.

LÆS OGSÅ: Stil med de stærkeste Ulrik!


Returopgøret spilles 19. maj kl. 17:20 i Boozt.com Arena.