KØB PLUS!

AGK er erklæret konkurs

Håndboldklubben AG København er blevet erklæret konkurs.

Tirsdag gik den ikke længere. Den danske hovedstadsklub med de store ambitioner er blevet tvunget til at dreje nøglen om. Lukningen af selskabet kommer i kølvandet på, at Jesper 'Kasi' Nielsen i første omgang valgte at trække sig fra klubben og direktør Søren Colding mandag fulgte trop.
 
- Efter 7 års optur fra serierne til Champions League’s Final4, er eventyret for AG Københavns vedkommende slut. Ejerne har således i dag besluttet sig for at lukke selskabet bag AG København, skriver klubben i en pressemeddelelse.

AG København satte nye standarder for dansk håndbold, og drømmene var mange, men nu har man indset, at man ikke kan, hvad man gerne vil.

- Vi har fået ekstremt mange positive henvendelser fra sponsorer, mindre investorer og langt de fleste samarbejdspartnere, men vi kan desværre også konstatere, at der ikke er nogen, der ønsker eller er i stand til at overtage forretningen. Vi har kæmpet hårdt, men må for første gang erkende, at noget faktisk er umuligt, siger Jesper 'Kasi' Nielsen.

Klubben oplyser, at medarbejderne er blevet fritstillet, og selskabet er gået i betalingsstandsning.