KØB PLUS!

Advarer mod nyt storhold

Det glæder den tidligere topspiller og landstræner, Anders Dahl-Nielsen, at et nyt professionelt drevet storhold i København efter alt at dømme allerede fra næste sæson deltager i Dame Håndbold Ligaen på FIF-amatørernes licens.

Det glæder den tidligere topspiller og landstræner, Anders Dahl-Nielsen, at et ny professionelt drevet storhold i København efter alt at dømme allerede fra næste sæson deltager i Dame Håndbold Ligaen på FIF-amatørernes licens.

- Håndbold-Danmark har brug for et hovedstads-hold, så vores idræt på eliteplan ikke kun kan opleves i Jylland, siger Anders Dahl-Nielsen og tilføjer:

- Mulighederne er bestemt tilstede. Talentudviklingen i København går jo strålende.

Anders Dahl-Nielsen er dog lang fra sikker på, at København Håndbold bliver en succes.

- Sporene skræmmer. Forgængerne FCK og AG fik kort levetid, siger Anders Dahl-Nielsen.

- Det er umuligt at skabe et storhold, der vinder Champions League, fra den ene dag til den næste. Det kræver et langt, sejt træk. Og dem er københavnerne ikke særlig gode til at tage, siger Anders Dahl-Nielsen, der har et godt råd til rigmanden Kim Haugstrup Mikkelsen.

- Lad nu for pokker være med at tro, at der er penge at hente i håndboldsporten. For det er der ikke. De penge han investerer, skal han ikke regne med at få igen. Investeringen skal foretages i ren og skær kærlighed til idrætten, siger Anders Dahl-Nielsen.

Han synes det er en god idé, at København Håndbold får Valby Hallen som ny hjemmebane.

- Her er der plads til 4-5.000 tilskuere. Fortsatte man i Frederiksberg Hallens ydmyge rammer er jeg bange for, at projektet ville får kort levetid. Nu er der håb om en længerevarende, siger Anders Dahl-Nielsen.