Med en sikker hjemmesejr over Skanderborg overhaler Århus Håndbold både BSV og KIF i toppen af ligaen.

Aarhus: Århus Håndbold har imponeret på det seneste i Boxer Herreligaen, og tirsdag vandt holdet sikkert med 27-22 hjemme over Skanderborg, som nu har tabt seks ligakampe i træk.

Sejren betyder, at Århus Håndbold overhaler både Bjerringbro-Silkeborg (BSV) og KIF Kolding København og når op på siden af ligaens førerhold Skjern.

Århus Håndbold har nu 18 point efter 14 kampe. Skjern fører rækken med samme pointantal på grund af en bedre målscore. Aarhusianerne har dog spillet to kampe mere end Skjern.

BSV, som onsdag møder KIF på udebane, har 17 point efter 13 kampe. Det samme har KIF, så det er yderst tæt i toppen af rækken.

Allerede i første halvleg af tirsdagens kamp viste Århus Håndbold, at kollektivet fungerer godt for tiden, og det medførte, at holdet kunne gå til pause med en føring på 14-9.

I anden halvleg viste Erik Veje Rasmussens tropper, at man råder over en større bredde i truppen end Skanderborg, som alligevel var ved at skabe kontakt ved 19-18 til Århus Håndbold.

Men så scorede hjemmeholdet seks mål i træk til en solid 25-18-føring efter en periode på over 11 minutter uden en eneste Skanderborg-scoring.

I slutfasen var der derfor slet ikke spænding om resultatet, selv om Skanderborg fik reduceret et par gange mere.

Skanderborg er med nederlaget fortsat placeret som nummer 11 med 11 point efter 14 kampe.