KØB PLUS!

Aalborgs ottende sejr i træk

Både Aalborg og Skjern stemplede ind i toppen af Håndboldligaen med sikre sejre.

Det så noget dystert ud for Aalborg Håndbold, da træner Nicolaj Jacobsens ellers stærkt besatte team efter fire spillerunder stod med tre nederlag og en enkelt sejr over Skive.

En alt andet end tilfredsstillende start på sæsonen for holdet bestående af en serie landsholdsprofiler fra Danmark, Sverige og Norge.

Men så gik noget i hak for nordjyderne, og efter otte sejre i træk i ligaen, ligger Aalborg nu lunt placeret i haserne på de to tophold, KIF Kolding København og Bjerringbro-Silkeborg.

I mandagens 30-21 sejr over Århus Håndbold foran næsten 3.500 tilskuere i Gigantium var det svensk power, der sikrede endnu en skalp til samlingen.

Offensivt hamrede skytten Johan Jakobsson ni mål ind, mens målmand Johan Sjöstrand i den anden ende pillede gejsten ud af skytterne fra Århus Håndbold med et hav af redninger.

Aalborg er tre point efter de to førende hold. Og det samme er Skjerns håndboldherrer, der lige nu viser imponerende styrke.

Efter megasejren i sidste spillerunde over Nordsjælland på 39-20 fulgte vestjyderne mandag op med endnu en rundbarbering. Denne gang af Mors/Thy, der i Skjern blev banket 37-25.

Stregspilleren Thomas Klitgaard, der netop har forlænget sin aftale med Skjern med ét år til sommeren 2014, gik forrest sammen med en anden af Skjern veteraner, Claus Møller Jakobsen, og de to delte topscorerværdigheden med seks mål hver i en kamp, der allerede fandt sin afgørelse i første halvleg, som Skjern vandt 18-10.

Læs også: