Aalborgs uafgjorte resultat hjemme mod Skjern betyder, at TTH Holstebro stadig kan vinde grundspillet.

Aalborg. Aalborg Håndbold kunne have lukket og slukket og sluttet sæsonen på førstepladsen i grundspillet i 888 Ligaen lørdag.

Det krævede en hjemmesejr over Skjern for de nordjyske håndboldherrer i ligaopgøret, men sådan gik det ikke.

Opgøret endte 26-26, og dermed topper Aalborg ligaen med 39 point.

TTH Holstebro følger efter med 35 point efter en sikker sejr over Mors Thy Håndbold.

På hjemmebane vandt TTH 35-27 efter en pauseføring på 16-9. Selv om gæsterne i anden halvleg fik reduceret forspringet til tre må, så tog hjemmeholdet fra igen i kampens sidste fjerdedel.

De to klubber mangler fortsat to runder i grundspillet, og de mødes i sidste runde i grundspillet. TTH vandt tidligere på sæsonen over Aalborg, så førstepladsen er endnu et åbent spørgsmål.

Vinderen af grundspillet i herrernes bedste håndboldliga er ikke sikker på at kvalificere sig til Champions League, men sandsynligvis vil førstepladsen udløse et wildcard.

Aalborg kom planmæssigt foran 2-0 i kampens indledning.

Efter lidt mere end et kvarter var det en lige forestilling, da Skjerns Lasse Mikkelsen udlignede til 7-7.

Det blev også 9-9 efter 23 minutter i det lige opgør, men hjemmeholdet gik til pause foran 13-12.

Aalborg tog fra med to scoringer i begyndelsen af anden halvleg og lignede et hold på vej mod førstepladsen i grundspillet.

Det blev også 17-13 til hjemmeholdet, før Skjerns Bjarte Myrhol udlignede til 18-18 med 20 minutter igen i det åbne opgør.

Tre scoringer i træk bragte pludselig Skjern i front med 20-18, og kampen var vendt på hovedet, og Magnus Saugstrup bragte gæsterne foran med tre mål og med syv minutter igen.

Tre minutter før tid førte Skjern 26-24, men to scoringer af Martin Larsen sikrede udligningen til slutresultatet til sidst.

GOG besejrede Skanderborg Håndbold fra den tunge ende af ligaen, men det blev en smal sejr på 31-30. GOG indtager femtepladsen i ligaen.