Aalborg har ikke længere maksimumpoint i herrernes håndboldliga efter onsdagens nederlag til Ribe-Esbjerg.

Aalborg. De har vundet og vundet, men onsdag aften gik den ikke længere for Aalborg Håndbold.

Nordjyderne løb ind i sæsonens første nederlag, da holdet trods fordel af hjemmebane meget overraskende tabte med 24-26 til Ribe-Esbjerg.

Efter seks sejre i sæsonens seks første kampe blev Aalborgs perfekte statistik ødelagt af en dårlig første halvleg, som gæsterne førte hele vejen igennem.

Mod slutningen af halvlegen var Ribe-Esbjerg foran med hele fem mål, og der var nok at tale om for Aalborg-træner Aron Kristjánsson, da hans spillere luskede ud til pause bagud med 11-15.

At Aalborg vandt anden halvleg, må være en fattig trøst, for selv om Ribe-Esbjergs føring undervejs blev reduceret til et enkelt mål, nåede ligaens tophold aldrig helt op.

Trods nederlaget bevarer Aalborg Håndbold dog førstepladsen i 888 Ligaen med 12 point for syv kampe.

Skjern, der kun har været i aktion seks gange, kan dog med en sejr rykke op på siden af aalborgenserne.

Sejrherrerne fra Ribe-Esbjerg har vundet fire og tabt tre kampe indtil videre i denne sæson. Det rækker til en foreløbig femteplads med otte point.