KØB PLUS!

Aalborg dummede sig - kæmpesejr til Tvis

Aalborg Håndbold løb ind i et overraskende nederlag ude mod TMS Ringsted og mister dermed vigtige point i toppen.

 De nordjyske gæster var ellers foran med en enkelt pind ved pausen, men i anden halvleg gik Nikolaj Jacobsens tropper helt i stå, og Ringsted endte med vinde kampen 29-25.

Pointtabet kan blive kostbart for Aalborg i topstriden efter en runde, hvor de øvrige tophold alle snuppede to point. Bjerringbro-Silkeborg vandt på udebane 27-26 i et tæt lokalopgør mod Viborg HK. Her var specielt VM-emnet Henrik Toft Hansen en god mand for sit mandskab, da han fra stregen nettede syv gange.

Så var det mildest talt mere overbevisende, da Team Tvis Holstebro på hjemmebane i Gråkjær Arena knuste Ribe-Esbjerg med hele 42-27 i en temmelig ensidig kamp. Fløjspillerne Patrick Wiesmach og Magnus Bramming førte kniven mod gæsterne og noterede sig for 18 mål tilsammen i udraderingen af oprykkerne.

Resultaterne betyder, at Tvis Holstebro går op på fjerpladsen og overhaler Aalborg Håndbold i tabellen. BSV holder fast i andenpladsen og puster KIF Kolding København i nakken på ligaens dukseplads, mens Skjern er på tredjepladsen.

Netop Skjern og KIF Kolding København mødes på lørdag i et topopgør i Boxen i Herning.

Læs også: