Vicemestrene scorede 19 mål i anden halvleg mod SK Aarhus, som FCM Håndbold endte med at vinde 29-20.

FCM Håndbolds kvinder hentede onsdag aften sæsonens femte sejr af seks mulige i Primo Tours Ligaen.

På hjemmebane vandt midtjyderne hele 29-20 over SK Aarhus, der ellers førte 12-10 ved pausen.

Landsholdsspilleren Anna Sophie Okkels førte an for gæsterne med seks scoringer i første halvleg, men i anden halvleg ændrede billedet sig markant.

FCM Håndbold scorede hele 19 mål i de sidste 30 minutter og sikrede den komfortable sejr.

Hjemmeholdets Sabine Pedersen scorede seks gange for vicemestrene, der har ti point for seks kampe.

Viborg HK topper rækken med 11 point, efter at holdet vandt 26-21 hjemme over Silkeborg-Voel.

De regerende mestre, Team Esbjerg, vandt 30-24 ude over Ringkøbing Håndbold og har ni point på tredjepladsen.

HC Odense er lige efter med otte point, efter at den fynske klub vandt 29-23 hjemme over København Håndbold.

TTH Holstebro vandt en sikker sejr på 29-24 hjemme over Randers HK.

Hjemmeholdet førte 16-12 ved pausen, men i anden halvleg fik gæsterne med fem mål på stribe udlignet til 17-17.

TTH Holstebro trak dog fra og sikrede sejren.

Amalie Wichmann lavede otte mål for TTH Holstebro, mens Kathrine Heindahl scorede syv gange for Randers HK.

TTH Holstebro har seks point, mens Randers HK har fem point.

Nykøbing Falster har også fem point efter en sejr på 32-24 ude over Skanderborg Håndbold, der er sidst uden point.