KØB PLUS!

17 EM-piger - hvem er din favorit?

Er din danske yndling at finde blandt landstræner Jan Pytlicks rutinerede kræfter ved dette EM, eller har du mere fidus til et af de nye ansigter?

Det er ikke svært at genkalde sig mindet om nogle af de danske håndboldyndlinge, der særligt i 90'erne, men også i starten af dette årtusinde, gjorde sig selv til darlings rundt omkring i de danske december-stuer.

Hvem husker ikke Anja Andersen, Camilla Andersen, Rikke Solberg, Anette Hoffmann, Christina Roslyng, Rikke Hørlykke, Karin Mortensen, Henriette Mikkelsen og mange andre af de profiler, der skilte sig ud.

Håndbolddarlings har der bestemt også været de seneste år, selvom præstationerne siden 2004 ikke har kastet en medalje af sig. De har dog ikke sat helt samme aftryk som deres forgængere, men efter det skuffende OL, hvor det blev til exit allerede i den indledende gruppe, har Jan Pytlick til denne slutrunde samlet en flok unge piger, der forhåbentligt kan blive yndlinge, som man husker i mange år fremover.

Men hvem er allerede nu håndbolddarlingen over dem alle på det danske kvindelandshold ved EM? Sæt din helt egen personlige stemme på din yndling, og så må vi se, om EM-turneringen ender med at skabe nye darlings, vi ikke havde troet.

Her kan du se et billedgalleri af de 17 spillere - 16 udtagede og én reserve - som Jan Pytlick har udtaget.

Afstemning

Læs også: