Her får du forslag og ideer til, hvordan du bedst kommer ud over rampen foran en forsamling.

Hvordan får du bedst formidlet dit budskab i en mødepræsentation? For rigtig mange er det et angstfremkaldende scenario at skulle levere den gode præstation foran en større gruppe af mennesker. For mange går stemmen i tomgang, for andre vædes håndfladerne til i sved. For nogle begge dele. Men det er der heldigvis råd for.

Med denne guide får du gode råd og ideer til, hvordan du kan arbejde med at få formidlet dit budskab – ikke ved at lave flottere Powerpoint-præsentationer, men ved at blive bedre til at få budskabet (videre)formidlet godt og præcist. Fra mental forberedelse til den store præsentation, over vejrtrækning, intonation, tonefald, kropsholdning, bevægelse, øjenkontakt osv.

Indholdet i denne guide er hentet fra den nye bog om ledelse: "Ledelse fra Scenekanten" af teaterinstruktør og ledelseskonsulent Morten Svalgaard Nielsen. Hans karriere udfolder sig både i teater- og konsulentbranchen, hvor han er henholdsvis sceneinstruktør, teaterleder, art-in-business-konsulent og foredragsholder. Læs mere om Morten Svalgaard Nielsen her.

Køb hele bogen hos www.saxo.com

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her