KØB PLUS!

Varm Bjørn i front: Spis og drik en masse

Thomas Bjørn spillede sig ind på en foreløbig førsteplads var Barclays Singapore Open

Det var en varm, varm dag på sydspidsen af Singapore, da første runde af Barclays Singapore Open blev sat i gang torsdag.

Men Thomas Bjørn håndterede det perfekt, og han spillede sig til en foreløbig førsteplads efter en runde i 66 slag (-5) med seks birdies og en enkelt bogey.

- Det var en god dags arbejde. Det er en bane, hvor du ikke har råd til at misse fairways. Gode drives er nøglen, for så giver du dig selv muligheder. Jeg drivede godt og puttede godt. Jeg lavede ikke rigtig nogle fejl bortset fra en bogey på tredje hul, så det var en god dag, siger Thomas Bjørn.

Selv om varmen også var hård ved den store dansker, så var han forberedt på, hvordan det skulle håndteres.

- Drik en masse og spis en masse. Hver gang du finder en lille smule skygge, så skal du bruge den. Så skal du sørge for ikke at gå for stærkt og tage det roligt. Men det er jo også meget nemmere, når du spiller godt, siger Thomas Bjørn, der også er opmærksom på ikke at træne for meget efter runden, men i stedet gå direkte ind i det kølige klubhus.

Søren Kjeldsen var også tidligt i aktion i Singapore, og han spillede sin runde i par med tre birdies og tre bogeys og ligger foreløbigt på 37. pladsen.

Et trin længere tilbage i +1 ligger Thorbjørn Olesen på 61. pladsen. Olesen sluttede sin runde med to bogeys på sine to sidste huller. Den øvrige del af runden bød på tre birdies og to bogeys.

Sidste dansker er Anders Hansen, som er med i dagens sene bolde.