KØB PLUS!

Tiger Woods nu favorit til Masters

Efter sin sejr søndag på Bay Hill er Tiger Woods nu favorit til at vinde årets første major U.S. Masters

En tørke på 964 dage uden sejr sluttede søndag for Tiger Woods, og noget tyder på, at diverse bookmakers forventer flere Tiger-sejre i den nærmeste fremtid.

Med sejren på Bay Hill styrtdykkede oddset på Tiger Woods til U.S. Masters, således, at Tiger Woods nu er favorit alle steder. I hælene på ham følger Rory McIlroy, mens Phil Mickelson de fleste steder giver det tredjedårligste odds.

LÆS OGSÅ: Så meget tjente Tigers caddie

Tiger Woods havde ikke vundet i mere end to og et halvt år, men der skulle åbenbart blot en enkelt sejr til, før hele verdenen forventer, at Tiger Woods er tilbage på toppen.

Med sejren på Bay Hill hoppede Tiger Woods frem på verdensranglistens sjetteplads, og selvom Tiger ikke har imponeret de sidste par år, så vidner sjettepladsen om, at selv når Tiger Woods spiller skidt, så er aldrig ret langt væk.

LÆS OGSÅ: Nike skærer i Tigers løn

En ting er sikkert. U.S. Masters er en noget større begivenhed, hvis et af verdens største sportsbrands, Tiger Woods, er med fremme. Og det ser det ud til, at vi godt kan forvente.

Thomas Bjørn og Anders Hansen er ligeledes med på Augusta, når U.S. Masters slås i gang om et par uger.

Spiller du golf? Her kan du tilmelde dig Ugens Golf Deal og modtage et fantastisk tilbud hver uge. Se denne uges deal her.