KØB PLUS!

Thorbjørn nærmer sig Masters

Med weekendens resultat i WGC – HSBC Champions kom Thorbjørn Olesen et skridt nærmere en deltagelse ved The Masters 2013.

For mange unge golfproer verden over er en af de ultimative golfdrømme at spille Augusta GC og deltage i major-turneringen The Masters, og danske Thorbjørn Olesen er ingen undtagelse. Denne drøm er unge Thorbjørn Olesen dog ved at få opfyldt, idet han med hastige skridt nærmer sig top-50 på verdensranglisten. Slutter han ved årsskiftet inden for top-50, modtager Olesen nemlig en invitation til en af golfens mest eftertragtede baner og turneringer.
 
Det kræver gode resultater at nå dertil, og den 22-årige Værløse-spiller gør også sit bedste for at nå drømmen. I weekendens debut ved en World Golf Championship-turnering, nærmere bestemt WGC – HSBC Champions, sluttede Olesen på en solid 11. plads i det meget stærke felt. Resultatet sender ham syv pladser frem på verdensranglisten, således han nu ligger på en 55. plads, foran blandt andet Padraig Harrington.
 
Han nærmer sig derfor titlen som Danmarks bedste golfspiller, idet Thomas Bjørn, som i øjeblikket har denne status, befinder sig blot ti pladser foran på en 45. plads. Bjørn deltog også i samme turnering, og en flot slutspurt sendte danskeren op på en 21. plads i turneringen samt resulterede i vigtige verdensranglistepoint.
 
Både Anders Hansen og Søren Kjeldsen måtte notere en tilbagegang grundet deres friuge, og de ligger nu henholdsvis nummer 68 og 154 på verdensranglisten. Joachim B. Hansen rykkede op til en placering som nummer 225 mens Andreas Hartø ligger placeret som nummer 275 som den sidste dansker inden for top-300.
 
Ugens sejrherre i WGC – HSBC Champions, Ian Poulter, fløj lige præcis ind i top-15, men ellers skete der ingen større forskydninger helt i toppen af verdensranglisten. Listen føres stadig af nordirske Rory McIlroy, mens Tiger Woods, Luke Donald og Lee Westwood følger efter på de næste pladse.
 
Du kan finde verdensranglisten i sin fulde længde her.