KØB PLUS!

Thorbjørn langt bedre end Tiger og Rory

Thorbjørn Olesen er på en foreløbig andenplads i Abu Dhabi HSBC Golf Championship, et godt stykke foran feltets to superstjerner

Sæsonens første helt store styrkeprøve, Abu Dhabi HSBC Golf Championship, startede med en stærk Thorbjørn Olesen. Stærkere end sine nye legekammerater i Nike-folden Tiger Woods og Rory McIlroy.

Thorbjørn Olesen leverede en glimrende runde i 68 slag (-4), hvor en bogey på dagens sidste hul var eneste plet på kortet.

Runden i -4 placerer Olesen på en foreløbig andenplads et enkelt slag fra walisiske Jamie Donaldson, der indtil videre ligger alene i spidsen.

Tiger Woods sluttede sin dag med en bogey på sit sidste hul. Runden bød på fire birdies og fire bogeys, og han er på en foreløbig 42. plads i par.

Rory McIlroy fik en tung start på sin sæson. Der kom blandt andet to dobbeltbogeys på kortet, og med en runde i +3 er han indtil videre på 87. pladsen.

Feltets to største stjerner havde i deres bold selskab af Martin Kaymer, og tyskeren var såmænd dagens bedste i den trio med en runde i -1.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship har deltagelse af seks danskere, og Thorbjørn Olesen var eneste dansker på banen i formiddagens bold. De øvrige danskere til start er Søren Kjeldsen, JB Hansen, Thomas Bjørn, Andreas Hartø og Anders Hansen.

Læs også: