Golfspilleren Søren Kjeldsen er med helt fremme i European Tour-turneringen i Irland. Han er delt femmer.

Straffan: Det lignede ikke en topplacering for Søren Kjeldsen til at starte med på første runde af European Tour-turneringen Irish Open.

Men den danske golfspiller, som vandt turneringen sidste år, sluttede flot af med en eagle og endte runden i 69 slag, hvilket svarer til tre slag under banens par.

Det blev også til tre birdies og to bogeys, så generelt var det en blandet runde, men på grund af den eagle på hul 18, så er Kjeldsen delt femmer samlet.

Kjeldsen er fire slag fra den førende englænder Danny Willett, som kun brugte 65 slag på torsdagens runde.

Thorbjørn Olesen er også med i den irske turnering, og han er placeret på en delt 31.-plads med en samlet score i 72 slag - banens par.

Derimod gik det ikke godt for Thomas Bjørn, som er seks slag over banens par og helt nede som delt nummer 142. Samme placering har Lucas Bjerregaard.

Lidt bedre gik det for Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Søren Hansen og Morten Ørum Madsen, som alle er placeret i det brede midterfelt.

Flere af danskerne kan dog få problemer med at kvalificere sig til weekendens finalerunder.