Canadier må aflyse bryllupsrejse efter sejr i Florida. Nu går turen i stedet til Augusta-banen i Georgia.

Palm Harbor. Søren Kjeldsen har følt sig særligt udfordret på de sidste huller rundt om på golfbanerne i de amerikanske PGA Tour-turneringer.

På sidste runde i Valspar Championship kostede et af afslutningshullerne igen.

Den danske golfspiller lå i ét slag under par frem til 17. hul, hvor en bogey kom til, så han siden sluttede runden i par.

Totalt gik han turneringen i to slag under par, og det placerede ham på en delt 27.-plads, da alle spillere var kommet i klubhuset i Florida.

Det er hans hidtil bedste placering i denne sæson, hvor han har valgt at satse på den amerikanske PGA Tour. I den forrige turnering endte Kjeldsen på en delt 32.-plads.

Søren Kjeldsen har for nylig vurderet, at problemerne på de sidste huller skyldes den store mængde mental energi, som det kræver at spille på helt fremmede baner - og som dermed har det med at være drænet, når det lakker mod enden.

Canadieren Adam Hadwin var derimod frisk hele vejen igennem søndagens 18 huller og vandt sin første PGA-turnering med en samlet score på 14 slag under par. Amerikaneren Patrick Cantlay sluttede lige efter i 13 slag under par.

Hadwins overraskende sejr sikrer ham - ud over en førstepræmie svarende til 7,9 millioner kroner - en invitation til næste måneds US Masters.

Den 29-årige Hadwin havde ellers planlagt bryllupsrejse i samme uge, som årets første majorturnering afvikles.

Men nu går turen i stedet til den berømte Augusta-bane i Georgia, der altid lægger græs til US Masters.