KØB PLUS!

McIlroy: Caroline er min inspiration

Rory McIlroy er netop blevet kåret som årets bedste golfspiller, og han finder sin inspiration hos sin danske tenniskæreste

Den nordirske golfstjerne, Rory McIlroy, er netop blevet kåret som den bedste golfspiller i 2012, og i samme ombæring fortæller han, hvor han får motivationen til golfspillet fra. Det skriver guardian.co.uk.

Det er nemlig hans danske kæreste og tennisspiller, Caroline Wozniacki, der har fået McIlroy til at arbejde endnu hårdere.

- At se hvor hårdt, hun træner og hvor dedikeret, hun er, har fået noget i mig til at sige: jeg kunne godt være en smule mere som hende, siger den 23-årige golfer.

- Hun har afgjort været en rigtig god indflydelse på mig, siger McIlroy, der selv føler, at han har udviklet sig betydeligt.

- De sidste 18 måneder, specielt efter jeg vandt US Open, har jeg følt, at jeg har nået til et nyt punkt i min karriere. Jeg er blevet mere professionel og business-agtig på golfbanen.

Rory McIlroy er selvsagt stolt og glad for hæderen som årets bedste golfspiller i verden.

- Det er en ære, og jeg er glad. Det er altid rart at få anerkendelse fra dem, du forsøger at slå uge efter uge. Det er en god måde at slutte året på og slutte, hvad der har været min bedste sæson hidtil.

Læs også: