KØB PLUS!

Kritik af Woods og McIlroy

Hovedsponsoren for ugens WGC-turnering i Kina kritiserer nu Tiger Woods og Rory McIlroy for at droppe HSBC Champions. 

HSBC, der er hovedsponsor for ugens WGC-turnering i Kina, udtrykker nu skuffelse over, at  verdensranglistens to førende spillere, Rory McIlroy og Tiger, har valgt at skippe HSBC Champions - selv om begge spillere så sent som i mandags spillede en opvisningsmatch i landet.

- På den ene side er vi stolte af, at vi har samlet det stærkeste felt, der har spillet i Asien i år. 13 spillere fra top-20 er her, men på den anden side, er vi naturligvis skuffede over, at de to bedste ikke er her, siger Giles Morgan, sponsorchef i HSBC.

- Vi føler meget stærkt for at støtte golfsporten i hele verden på alle niveauer, fordi vi tror på, at der er vækstpotentiale. Men hvis sporten skal promoveres bedst muligt på et nyt marked som det kinesiske, så føler vi, at de bedste spillere burde være her, siger Giles Morgan, som føler at spillerne i højere grad skal varetage sponsorernes interesser i en tid, hvor mange virksomheder bløder i finanskrisen: 

- Uden sponsorer ville der ikke være professionel golf, lyder det fra Morgan, der dog fortæller at begge stjerner har henvendt sig personligt og beklaget deres fravær.
Tiger Woods er i Singapore for at pleje personlige forretninger, mens Rory McIlroy er i Bulgarien for at følge kæresten Caroline Wozniacki i en tennisturnering.