KØB PLUS!

Kevin Na lavede grin med 12-dobbelt bogey

Kevin Na så tingene fra den humoristiske side, da han igen skulle spille 9. hul på TPC San Antonio. Siden valgte Na at trække sig fra turneringen, som istedet føres af Matt Every 

Kevin Na var torsdag tilbage på åstedet, hvor han i 2011-udgaven af Valero Texas Open blev noteret for en 16’er på 9. hul, der er et par 4-hul.

Da Na under torsdagen runde kom forbi det sted på TPC San Antonio, hvor hændelse i fjor fandt sted, stoppede han og hev en polo op ad bag’en., som han efterfølgende hængte op på en gren inde i buskaset.

Selvom Na fik par på 9. hul, så endte dagen alligevel skidt for amerikaneren, der af ukendte årsager valgte at trække sig fra turneringen efter en runde i 79 slag.  

Se den overraskende happening nedenfor.

 
På torsdagens åbningsrunde af Valero Texas Open var Matt Every til gengæld manden i fokus. Med en runde i 63 slag (-9) satte Every ny banerekord.

Dermed har Every fået skabt sig et forspring på tre slag ned til Hunter Mahan, der er alene på andenpladsen.

Føringen kan virke overraskende for mange af Everys kolleger, for manden i front er ikke typen, der spilder tiden på træningsbanen.

- På det seneste har jeg forsøgt at bruge så lidt tid som muligt på golf. Hvis jeg rammer bolden dårligt på rangen, så pakker jeg køllerne sammen og tager hjem. Og det har ganske enkelt virket. På grund af min tilgang til spillet er jeg ganske enkelt begyndt at spille bedre, lød det fra Every.

Den tidligere British Open vinder Ben Curtis ligger på tredjepladsen i -5, mens fem spillere, heriblandt svenske Fredrik Jacobson deler fjerdepladsen i -4.

Endelig er det værd at bemærke, at vinderen af U.S. Amateur Championship 2011 Kelly Kraft spillede sin første runde som professionel. Kraft, der i år er inviteret med til både British Open og U.S. Open, spillede for nylig også med i Masters og valgte herefter at turne pro.

23-årige Kraft lagde torsdag ud med en runde i 71 slag (-1) og ligger på en foreløbig 18. plads.