KØB PLUS!

Fandt haj på 12. tee

En ansat i en californisk golfklub fik sig noget af en overraskelse

En af de ansatte i San Juan Hills Golf Club fik sig noget af en overraskelse i mandags, da han ankom til 12. tee. Her lå der en 60 centimeter lang leopardhaj og sprællede på teestedet.

Marshallen kom hajen bag i sin pickup og kørte tilbage til klubhuset, hvor hajen kom i en spand med saltvand. Herefter gik turen til den nærliggende strand, hvor hajen blev sendt tilbage i sit rette element.

- Jeg troede den var død. Da jeg kom den i vandet, lå den der i et par sekunder, men så gjorde den en bevægelse og strøg afsted, fortæller Brian Stizer, der stod for redningsaktionen.

Folkene i San Juan GC har spekuleret over, hvordan hajen landede på 12. tee. Deres bedste bud er, at en høg eller en ørn har fanget den i Stillehavet, der ligger seks kilometer fra banen, og så tabt den. Nogle sår på hajens ryg kunne tyde på dette.

San Juan GC er ikke sene til at kapitalisere på klubbens pludselige berømmelse. Alle der slår et smut forbi proshoppen får 40 procent rabat på Greg Norman tøj. Og hvorfor lige det?

Jo, Greg Norman blev jo kaldt Hajen...