KØB PLUS!

Får Tiger endelig sin bane?

Efter tre mislykkede forsøg ser det nu ud til, at Tiger Woods endelig får held til at designe en bane, som kommer i brug.

Tiger Woods’ designfirma har ikke haft megen medvind i sejlene siden opstarten i 2006. Firmaets hidtidige tre projekter i Dubai, North Carolina og Mexico er alle blevet skrinlagt undervejs i forløbet på grund af finanskrisen, men nu ser det omsider ud til, at golfspillere får lov at opleve en Tiger-designet bane.

Tiger Woods Design oplyser nu, at man i september indledte arbejdet med “El Cardonal” på Diamante Cabo San Lucas i Mexico og at banen forventes at åbne i slutningen af 2014 eller i begyndelsen af 2015.

El Cardonal bliver nabo til Diamente Dunes, der åbnede i 2009.

- Mens Dunes minder om klassisk skotsk links, er El Cardonal mere i stil med gamle californiske baner. Vi vil bruge vandløbene, som løber gennem området, og velplacerede bunkers til at fremtvinge klare strategiske valg fra tee. Uanset handicap bliver der forskellige måder at spille hullerne på. Jeg vil gerne have, at folk skal tænke og foretage valg, når de spiller golf, siger Tiger Woods om sit fjerde forsøg på design-fronten.

De tidligere projekter, Punta Brava i Mexico, The Cliffs i North Carolina og Al Ruwaya i Dubai, er alle kuldsejlet som følge af finanskrisen.