KØB PLUS!

Et ustoppeligt gennembrud

Branden Grace blev overbevisende vinder i Volvo China Open, hvor Søren Kjeldsen blev bedste dansker på 29. pladsen

Han har spillet 10 turneringer og vundet de tre. Så imponerende er sæsonens bedrifter på europatouren fra den snart 24-årige sydafrikaner Branden Grace.

Bedriften bliver endnu mere imponerende, når man tænker på, at han først sikrede sig sit tourkort på tourskolen, efter han havde spillet på Challenge Touren i 2010 og 2011.

Ingen kunne for alvor true Branden Grace i finalen ved Volvo China Open, hvor han til de sidste seks huller havde et forspring på fire slag, som han ikke var i nærheden af at sætte over styr.

Han sluttede en tæt på fejlfri turnering med kun fire bogeys på 72 huller i -21. Den forsvarende mester, Nicolas Colsaerts, sluttede alene på andenpladsen tre slag efter.

- At gå efter at beholde kortet er jo ikke et spørgsmål længere. Så det handler vel om at skubbe videre på og fortsætte med at prøve at vinde. Den første sejr var nøglen for mig, for nu ved jeg, at jeg er god nok til at vinde, sagde Branden Grace efter sejren var i hus.

For det danske trekløver var det små skridt på stedet i den lunkne ende af feltet. Søren Kjeldsen sluttede med en bogeyfri 69’er (-3) til en slutplacering som nummer 29 i -10.

Søren Hansen leverede sin tredje 70’er i træk, og han sluttede på 49. pladsen i -6.

Thorbjørn Olesen havde en lidt tungere afslutning, da han sluttede med en 73’er (+1), som sendte ham ned til en slutplacering som nummer 52 i -5.