KØB PLUS!

Den Gyldne Golfbold til Thorbjørn Olesen

Thorbjørn Olesen fik mandag overrakt Nykredit og Sportsjournalisternes Gyldne Golfbold og kan kalde sig årets danske golfspiller 2012.

Thorbjørn Olesen er Årets Golfspiller 2012. Det blev en kendsgerning mandag, da den 22-årige danske golfkomet på Nykredits hovedsæde i København fik overrakt den Gyldne Golfbold som et bevis på en fremragende sæson, som blandt andet bød på Olesens første europatour-sejr.
Den traditionsrige pris uddeles hvert år af Nykredit og Sportsjournalisternes Golf Klub til den golfspiller, som har skabt det største danske resultat inden for golfsporten. Thorbjørn Olesen får prisen på baggrund af sin sejr i Sicilian Open på Europatouren. 
-  Det er en stor ære for mig at modtage Nykredit og Sportsjournalisternes Gyldne Golfbold. Man er kommet i fint selskab med navne, der tidligere har modtaget prisen. Det betyder utrolig meget for mig, sagde Thorbjørn Olesen, der blev professionel i 2008 og som i øjeblikket er nummer 50 på verdensranglisten.
- Jeg har været igennen en fantastisk procens siden jeg blev professionel, og jeg vil takke min familie og alle de mennesker i mit team for at jeg er nået så langt, lød det fra Thorbjørn Olesen, der udover prisen også modtog en check fra Nykredit på 25.000 kr.

Den valgte Thorbjørn Olesen at donere til Værløse Golfklubs juniorafdeling, som dannede ramme for hans egen udvikling. 

Thorbjørn Olesen kan nå at få endnu en stor pris i 2012, idet han er blandt de 10 nominerede til Årets Fund, der  kåres af Danmarks Idræts-Forbund, Team Danmark og Politiken

10 års vindere af Den Gyldne Golfbold:

2012: Thorbjørn Olesen
2011: Thomas Bjørn
2010: VM-holdet
2009: Jeppe Huldahl
2008: Søren Kjeldsen
2007: Søren Hansen
2006: K.M Juul
2005: Iben Tinning
2004: Kasper Linnet J.
2003: Iben Tinning