KØB PLUS!

Dansk profil stopper karrieren

Lisa Holm Sørensen stopper på europatouren og skal uddanne sig som pro hos Magnus Landström

En af de bedste danske golfspillere på kvindesiden gennem de sidste 10 år har valgt at stoppe sin aktive karriere på europatouren.
Det handler om 30-årige Lisa Holm Sørensen, der efter ni sæsoner på europatouren er kommet frem til, at nye udfordringer skal til.
- Jeg har selvfølgelig nydt den tid, jeg har haft på europatouren, men på grund af skader er jeg kommet frem til, at det er rigtigt at stoppe nu. Jeg skal snart opereres i mit håndled for anden gang, og jeg har også problemer med min ryg og forskellige andre ting. Jeg har overvejet det i et stykke tid, men nu er jeg altså kommet frem til den beslutning. Jeg kan også mærke, at det er en rigtig beslutning, siger Lisa Holm Sørensen til Golf.dk
Hendes fremtid bliver dog stadig med golf i hovedsædet. Hun starter nemlig i lære som pro, og det sker under vingerne af Magnus Landström i Ree Golfklub.
- Han kom med til et tilbud til mig på det helt rigtige tidspunkt. Jeg har altid haft enorm stor respekt for Magnus både som en utrolig dygtig golftræner, men også på det menneskelige plan. Det bliver en rigtig spændende udfordring, siger Lisa Holm Sørensen, der har lavet en aftale for de kommende tre år.
Lisa Holm Sørensen har en enkelt gang vundet på europatouren. Det var tilbage i 2005, hvor hun vandt Ladies Finnish Masters. 
- Det var ikke den sejr, jeg gerne ville have. Turneringen blev kun på to runder, og selve finalen blev aflyst på grund af storm. Så på en måde var det ikke højdepunktet i min karriere. Jeg står som vinder af en turnering, men det største er jo nok, at jeg har spillet ni år på europatouren uden at være på tourskolen en eneste gang, siger Lisa Holm Sørensen.
Selv om hun nu stopper karrieren har hun spillet sig til en fuld kategori i 2013, så hun regner med at gæsteoptræde et par gange i løbet af næste år.