KØB PLUS!

Bjørn snupper førsteplads tilbage

Efter anden runde af Barclays Singapore Open er både Thomas Bjørn og Anders Hansen med helt fremme

Der er fortsat rigtig gode tegn på, at det kan blive en rigtig spændende weekend set med dansk øjne i Barclays Singapore Open.

Lørdag blev anden runde spillet færdig, og Thomas Bjørn generobrede den førsteplads, han fik fingrene i på første runde.

Bjørn gik en bogeyfri runde i 67 slag (-4), og med en total i -9 efter de første 36 huller har han to slag ned til andenpladsen.

Det var endda meget tæt på, at han øgede forspringet med yderligere et slag på 18. hul, da han var meget tæt på dagens femte birdie.

Lørdag bød også på en rigtig god morgen for Anders Hansen. Da spillet blev stoppet fredag, havde han spillet 11 huller på sin anden runde med lutter pars. Men han var morgenfrisk og landede en eagle på sit 12. hul, som var banens fjerde hul.

Senere kom der også en birdie og en bogey på kortet, men en runde i 69 slag (-2) sendte ham frem til syvendepladsen i samlet -4. Thorbjørn Olesen kom også rundt i 69 slag (-2), og med en total i -1 ligger han på 36. pladsen.

Søren Kjeldsen gik for anden runde i træk i par, og det placerer ham på 47. pladsen.

Lørdagens arbejde er dog langtfra færdig. Kl. 16.00 lokal tid bliver tredje runde sat i gang, og så vil man spille så længe vejret og lyset tillader det. Spillet vil blive sat igang fra både 1. og 10. tee. Trods de mange afbrydelser torsdag og fredag er det fortsat ambitionen, at turneringen skal spilles over 72 huller med afslutning søndag.

Læs også: