KØB PLUS!

Bjørn holdt fjerdepladsen

Den danske golfspiller Thomas Bjørn gik anden runde i Sydafrika to slag under par.

Selv om spillet ikke var optimalt, holdt Thomas Bjørn fast i sin fjerdeplads i Volvo Golf Champions, der spilles i Durban i Sydafrika.

Den 41-årige dansker gik anden runde i 70 slag og ligger sammenlagt fem slag under par.

Egentlig ganske imponerende, da han på grund af nakkeproblemer måtte kvitte sidste sæsons to sidste turnering og derfor har holdt en spillepause på to måneder.

Runden måtte på grund af regn hele natten starte med to timers forsinkelse, og selv om det begyndte at regne, da halvdelen af runden var spillet, lykkedes det at blive færdig. Men ikke lige den sommer, man har tænkt sig i Durban.

En af dagens to suverænt bedste spillere var skotske Scott Jamieson, der spillede runden sammen med Thomas Bjørn. Den 29-årige skotte kom rundt i 64 slag og er sammenlagt 11 slag under par.

For Jamieson er banen noget af en lykkebane. Så sent som for godt en måned siden vandt han en Europa Tour-turnering på samme bane.

Hans runde i 64 blev kopieret af verdensranglistens nummer seks Louis Oosthuizen fra Sydafrika., som fører 12 slag under par foran Scott Jamieson og Thongchai Jaidee fra Thailand, der altså er et enkelt slag efter.

Derfra er der seks skag ned til Thomas Bjørn og de øvrige på fjerdepladsen. For Thorbjørn Olesen sluttede runden med en dobbeltbogey og dermed en runde i par.

Han gled tilbage som nummer 27 blandt de 33 deltagere.

Læs også: