KØB PLUS!

Beljan: Erkender at det var ren panik

Charlie Beljan troede fredag at han skulle dø. Men han overlevede, blev udskrevet for hospitalet og gik lørdag ud og forsvarede føringen i Children's Miracle Network Hospitals Classic.   

Fredag troede han, at han skulle dø på golfbanen. Gennem flere måneder har Charlie Beljan været ramt af en række panik-anfald, og da han fredag var tæt på at kollapse på banen var det en historie der gik verden rundt. Charlie Beljan var pludselig et navn alle talte om.  

Natten mellem fredag og lørdag tilbragte Beljan på et hospital i Florida, og mens han lå vågen og tænkte over situationen vidste ikke, om han overhovedet fik muligheden for at spille i weekenden.

Faktisk var Beljan 99 pct. sikker på ikke at kunne spille. Men da lægerne erklærede ham fit nok til at blive udskrevet rejste Beljan sig fra hospitalssengen og gik ud og skød en 71’er (-1), hvilket var nok til at bringe ham to slag foran de nærmeste forfølgere.

- Fysisk fejler jeg ikke noget. Det er det lille rum oppe mellem ørene, som der skal arbejdes med, lød det fra Beljan.  

Lægerne fortalte Beljan at han var frisk nok til at blive udskrevet, men muligvis ikke frisk nok til at spille golf. Beljan valgte at overhøre lægernes sidste kommentar.

- For at være helt ærlig, så vidste jeg på forhånd ikke om jeg kun kunne spille et hul, om jeg overhovedet kunne spille eller om jeg ville komme gennem dagen. Som dagen skred frem følte jeg mig bedre og bedre tilpas og jeg tænkte på, hvilken belønning der kunne ligge og vente i den anden ende. Det var det, som holdt mig gående hele dagen, fortalte Beljan.  

Søndag kan Charlie Beljan så skrive det sidste kapitel i en fantastisk eventyrfortælling, hvis han går hen og vinder Children's Miracle Network Hospitals Classic.   

Med en sejr vil den 28-årige rookies fremtid være sikret i de kommende par sæsoner.

Beljan topper altså leaderboard i -13, mens Brian Gay, Josh Teater og Charlie Wi alle er 11-under-par.  
 
Syv spillere, heriblandt Camilo Villegas og Henrik Stenson ligger på en delt 5. plads i -10.