KØB PLUS!

Vild matchfixing - 33-1 og 36-2!

Rumænsk fodbold har på tvivlsom vis beriget verden med et af de mest groteske eksempler på matchfixing

Okay, gør klar til en fortælling fra fodboldmiljøet, der er så bizar, at man knap tror, det kan være sandt.

I sidste runde af oprykningsspillet i den rumænske 4. division i regionen Buzau kunne man se de absurde resultater på henholdsvis 36-2 og 33-1. De to vindende hold, FC Puiesti og Vointa, lå i tæt, tæt kamp om at få den plads, der ville sikre en playoffkamp mod en anden region-vinder. Det skriver sitet 101greatgoals.com.

FC Puiesti, der stod bag sejren på 36-2, var inden sidste runde bagud på en dårligere målscore og havde derfor brug for at hente seks mål på Vointa, hvilket altså mislykkedes, fordi Vointa vandt 33-1. Lykkeligvis er ingen af de fire deltagende hold i de to vanvittige kampe sluppet godt afsted med deres matchfixing. Alle er de blevet suspenderet af forbundet, og i stedet skal Unirea Stalpu spille playoff-finalen.

Men, men, men... De er OGSÅ under mistanke for matchfixing i sidste spillerunde, hvor deres kamp mod Vernesti endte med uhørte 7-7.

Ejeren af klubben Vointa (holdet, der vandt 33-1, red.), Constantin Cristea, har ifølge 101greatgolas.com sagt følgende om hele vanvidsscenariet:

- Nu ved hele landet, hvem vi er, og det er godt. Der er ikke god og dårlig omtale, der er bare omtale! Jeg betalte ikke modstanderen noget overhovedet for at lade os vinde. Mine spillere fik 50 lei (ca. 90 kroner, red.) i bonus for at vinde, sagde Constantin Cristea, der også skød med skarpt mod FC Puiesti:

- Holdet fra Cislau (holdet, der tabte 36-2) fik 10.000 lei (ca. 16.000 kroner, red.), hvis de tillod Puiesti at score så mange mål, som de ville. Dét er den virkelige mafia, ikke os! Vointas manager Tase Laptoiu tilføjede:

- Mine drenge snakkede med dem fra Luciu (deres modstandere i kampen, red.) og spurgte, om de ville lade os vinde. Vi har ikke penge til at betale andre hold. Vi havde bare hørt, at Puiesti førte stort efter 1. halvleg, og så besluttede vi at spille efter deres regler. Vi kan også lave de samme tricks som dem. Vi er ikke dumme.

Læs også: