KØB PLUS!

Tiger fik barn med elskerinde

En dokumentar vil afsløre, at golfstjernen betalte elskerinden Theresa Rogers to millioner dollars for at være tavs om Tiger Woods' datter uden for ægteskab.

Tiger Woods’ liv har været en parade af afsløringer og skandaler gennem de sidste seks måneder. Sexhistorier på stribe, dopinganklager, mistede sponsorer og afsked med sin mangeårige træner har prydet forsiderne, og nu synes endnu en skandale at ramme Tiger Woods.

Torsdag sender Channel 4 en engelsk dokumentar serie om Tiger Woods, og her skulle det angiveligt blive bevist, at Tiger i 2003 blev far til en lille pige. Skandalen ligger i, at Tigers kone, Elin Nordegren ikke blev mor på samme tid. Moderen hed i stedet Theresa Rogers.

LÆS OGSÅ: Bjørn vinder på Europatouren

Theresa Rogers’ tavshed blev i situationen købt for to millioner dollars, men nu skulle katten alligevel være sluppet ud af den efterhånden vidt åbne sæk.

Fra London Sun forklares det at:

- En journalist som hjalp golfstjernen med at skjule dennes affærer siger, at han kender én, som har alle oplysninger på pigen – og DNA beviser.

En anden journalist, Neal Boulton, hævder at være i besiddelse af lignende oplysninger.

- Der kommer meget mere frem i lyset. Tiger vil blive tvunget til at indrømme, at han i 2003 blev far til et "elskerindebarn, siger Boulton.

LÆS OGSÅ: Tigers kone vil have 750 millioner dollars

Hvorvidt Channel 4 og instruktøren Jacques Peretti er i besiddelse af de oplysningerne, som det hævdes, må vi vente med at blive klogere på til torsdag aften.

Samme tid som den potentielt altødelæggende dokumentar ruller over skærmen på Channel 4, skal Tiger Woods forsøge at holde fokus på golfen under første runde af U.S. Open.

Læs også: