Tom K: Magnussen bliver Formel 1-verdensmester

Tom Kristensen tøver ikke med udråbe Kevin Magnussen som ny verdensmester i Formel 1.

Hvis Tom Kristensen er konge af dansk motorsport, så må Kevin Magnussen indtage rollen som kronprins.

Og med den 21-årige danskers fart i pedalerne er det blot et spørgsmål om tid, før Kevin Magnussen bejler til tronen i såvel dansk som international motorsport.

En sublim sæson har nemlig givet Kevin Magnussen et af Formel 1-sportens mest eftertragtede sæder hos McLaren.

Og den nidobbelte Le Mans-vinder lægger ikke skjul på, at han tror på, at unge Magnussen kan gå hele vejen og vinde verdensmesterskabet i Formel 1.

- Jeg er spændt på at se ham konkurrere mod de allerbedste. Han kan gå langt. Ja, faktisk kan han gå hele vejen, men der er mange aspekter, der spiller ind, hvis det skal lykkes, siger Tom Kristensen til bt.dk.

- Jeg synes, det er utroligt fedt, han er nået hertil. Han har klaret ungdomsårene hos teamet på sin egen selvsikre og på samme tid ydmyge facon. Han er rolig og selvsikker, det er nogle vigtige egenskaber at besidde, hvis vil man vil tops i gamet. Dem har han, siger Tom Kristensen, mens han har mere end almindeligt svært ved at skjule sin begejstring for Kevin Magnussen.

 - Det er så fedt, at vi som danskere igen har en kører i Formel 1. Og så hos et team, vi på sigt forventer os meget af. Vi skal have tålmodighed, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Kevin kan gå hele vejen. Hvis ikke næste år så i hvert fald i fremtiden.

Læs også: