Stod på ski med sin 14-årige søn: Schumacher indlagt efter alvorlig ulykke

Michael Schumacher var på skitur med sin søn, da han styrtede og slog hovedet så voldsomt, at han nu er indlagt på et fransk hospital.

Det skulle have været hyggelig familieudflugt på ski, men i stedet endte turen søndag formiddag ned ad pisten i skisportsstedet Meribel i en alvorlig ulykke for den 44-årige tyske Formel 1-legende.

Sammen med sin 14-årige søn var Michael Schumacher en del af en gruppe, som valgte at stå offpiste mellem løjperne i de franske alper. Her styrtede den syvdobbelte Formel 1-mester af ukendte årsager og slog hovedet mod en sten.

Det er endnu ikke bekræftet, hvor alvorlige tyskerens skader er, men de bliver af flere internationale medier beskrevet som 'alvorlige hovedskader'.

Ifølge BBCs Formel 1-korrespondent James Allen skulle Michael Schumachers tilstand være alvorlig, men uden for livsfare. Men dette er hverken blevet be- eller afkræftet fra det hospital i byen Grenoble, hvor Michael Schumacher er indlagt.

Tyskerens officielle talskvinde Sabine Kehm udsendte sent søndag eftermiddag en pressemeddelelse, hvor hun bekræftede, at Michael Schumacher havde været involveret i en skiulykke.

Læs også: Schumacher i voldsom skiulykke: Indlagt med alvorlige skader i hovedet

- Vi beder om forståelse for, at vi ikke kan komme med løbende udmeldinger om hans helbred. Han bar dog en hjelm og var ikke alene. Der var heller ikke andre involveret i hans styrt, lyder det fra Sabine Kehm.
 
Tidligere søndag udtalte direktøren for skisportsstedet i Meribel, Christophe Gernignon-Lecomte, til den franske radiostation RMC, at Michael Schumacher var ved bevidsthed efter ulykken, men at han var både chokkeret og groggy.

Det lokale redningsmandskab nåede frem til den tilskadekomne tysker bare minutter efter ulykken, der skete omkring klokken 11. Her rekvirerede redningsfolkene hurtigt en redningshelikopter, som først fragtede Michael Schumacher til et lokalt hospital.

Men ifølge avisen Bild blev tyskeren fløjet videre til et større hospital Grenoble, hvor han har gennemgået en MRI-scanning af hans hjerne.

Læs også: