Schumacher svæver mellem liv og død: Først nyt om hans tilstand tirsdag morgen

Der vil først blive frigivet nye oplysninger om Michael Schumachers tilstand tirsdag morgen, fortæller tyskerens læger i Grenoble.

Offentligheden og fans af den tidligere Formel 1-konge Michael Schumacher må vente til tirsdag formiddag for nyt om tyskerens helbred.

Det meddeler lægerne på det hospital i den franske by Grenoble, hvor Michael Schumacher er indlagt med livstruende skader på hjernen, efter at han søndag formiddag styrtede og slog hovedet mod en sten under en skitur i de franske alper.

Mandag formiddag fortalte lægerne ved en officiel pressekonference, at ulykken har forårsaget blødninger på begge sider af tyskerens hjerne. Og at han foreløbig er lagt i kunstigt koma efter at have gennemgået en operation for sine skader.

- Schumacher kæmper lige nu for sit liv. Vi vurderer, at han er i en meget alvorlig situation. Vi kan ikke sige, hvad det vil ende med endnu. Vi arbejder fra time til time lige nu, men det er for tidligt at sige, hvad der kommer til at ske og til at komme med en prognose. Umiddelbart vil vi ikke foretage en ny operation, sagde overlæge Jean-Francois Payen på pressemødet.

Ifølge avisen Bild har Michael Schumacher familie samlet sig omkring den syvdobbelte Formel 1-kørers sygeseng på Grenoble Universitetshospital. Her skal tyskerens kone Corinna, parrets to børn, Schumachers Far Rolf og hans bror Ralf Schumacher alle være på stedet.

Læs også: